Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vinter kvar i håret

Solen har smält

mina kroppar sprids ut
över andetagen och

Mildhet.

En smula yrvaket nalkas
verkligheten

Ur lång dvala ser ögon

Som en skorstensrök som
en pust

hur kristallen om natten
frostar sig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP