Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart tog navet vägen..

Vart tog navet vägen
frågar man sig

Och ekrarna som ska hålla
allt i perfekt
rullning

saknas

på min cykel

Sätt tillbaka dom!

Och handtagen som

ska bära min lutning
viker sig

Dessutom saknas bromsen och
i
utförsbacken så

går det

så väldigt fort

Hejda mig!

Pakethållaren saknar fäste och vinglar

av tyngden som
jag bär på

därbak och om

jag ramlar i backen

Ta emot mig!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP