Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dr House

Nu åker vi ,
nej vi får vända om
igen
anpassning flexibilitet nytänkande
mina goda talanger kommer till användning
dr House har hittat vad han söker
ställer in dagens undersökning
ger mej snart besked
förmodligen inte den sortens besked man vill höra
utan på nytt det där som bara sker på film
innan dess
hinns mycket med i min tankesmedja
gjuter vackra drömmar
underhållande människor
dråpligheter i fantasin
ingenting är omöjligt
ännu




Övriga genrer av jardan
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 09:27



Bookmark and Share


    Bim
.....den här tycker jag om."Hinner mycket i min tankesmedja"skriver du,-ja allra helst om man väntar besked,-men att gjuta vackra
drömmar låter fint,,,
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan