Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det första samtalet

beskedet hade kommit
hade hunnit funderat i många år
hur det skulle kännas
nu var det bara att känna
koncentrera sej på faktabiten
rationell
måste få stadigare grund att stå på
innan salvan levereras vidare
ringer vännen i liknande situation
ingen emotionell bindning
total förståelse tillsammans
med tokiga inslag
som alltid en dag i taget
i morgon åker jag till min trädgård
plantering skall ske iförd munskydd och handskar
nej då får det nog vara
grannarna skulle tro på aliens i buskaget
det känns ändå skönt kampen är över
bara att åka med och hoppas resan blir någorlunda bekväm




Övriga genrer av jardan
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-22 11:34



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Stark läsning med inslag av humor, visst blir det lättare om man blandar in humor i det jobbiga. Har tänkt mycket på Dig och hoppas du har det bra trots allt.
2009-06-01

    Bim
..aliens,-du får väl säga som det är att du håller på att utbilda dig till mickrobiolog och behöver munderingen för att inte skada de små
bakterierna
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan