Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag Christoffer

Han höll ett brunt löv i sin hand
och hans huvud i
mitt knä var alls
inte tungt

när vi såg solen gå ner genom
de gamla
kornängarna
och björkarna Christoffer

Värmen omslöt oss
och gräset med åkerbärsblad
var inte kallt
utan
doftande varmt och grönt
och du i mitt knä

Vi lyssnade på din mobil
och jag kan svära

att
det var den lyckligaste
stund jag någonsin haft

Och jag smekte ditt hår
du blundade Christoffer
där solen
gick ner




Fri vers av Yrre VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 21:36



Bookmark and Share


  madigan
Mycket vacker!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP