Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

always converse

Jag har en gammal sko
den köptes ungefär 89
en always converse

I storlek 19

Det var dina första skor och
du
har gått
en
lång väg
sedan dess

Det är bara jag
som
stampar
på samma plats.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-22 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP