Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov du?

I skötet växte vattenliljor
Men tanken
torkade växten

jag smorde med oljan
från
mina händer som
rann


Utan sol
växer inget

men tvivlet jag fann

växte i mina händer

Tomhet som om
ogräset tvekade
att leva

Fann jag
glödande
bädd

att vila på.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP