Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palett

Han målar tavlor
för hennes skull
med ockra och
lemon yellow

som poesi
avbildar han dagen

och med Permanent Rose
fångar han kärleken

Men hon
går torrskodd över
åarna och
tänker alls inte i färg

I bäcken tvättar hon bort

hans händer

Med blöt gråt
och
akvamarin

tvättar också han

minnet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 16:04



Bookmark and Share


  Deliria
Fantastiskt bildspråk och form!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP