Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Calin och Sturesdotter

Och plötsligt

dök de upp
Vännerna
som jag inte ens kände
de
fanns ,de styrkte de
gav av sin tid sitt inre

I världen är inte
kärlek förslösad

den finns här!

Ni bar mig
med era händer på
tangentbordet Ni
gav mej
en grund att stå på
Ni
Är

Solen skimrande
silat genom utslagna
björkar.

Ni är Allt!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-23 16:38



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vad kan jag säga, mer än att du värmer mer än några andra eldar just idag, just nu...bara för att du är du.
Dina ord kommer aldrig att lämna mig; en gåva som finns inom mig.
2009-05-23

    Calin
Och jag skulle inte heller gråta idag... men det gör jag...*kramar oändligt och tack...*
2009-05-23

  Gisela Nordell
det finns verkligen
många fina vänner här!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP