Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vårt fall han men som oftast i feminin form


Ur glömda ögon

Hon trädde
armringarna
runt handleden
och
de
hakade upp sig

ärren

Som sjöng
runt hennes
glömda
empati
för
sig själv.

Där som hon andades i
ögonblicket
gled de

Men hon
såg aldrig
ur
glömda
ögon.

Där dagen trädde fram
naken.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-23 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP