Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vita moln skuggar för även det klara kan vara grått

Du håller smultron i din hand
så lätt det
trillar ur dina fingrar
som barndomsdrömmar
brusta och sargade

Och vita moln skuggar
för även det
klara kan vara grått

Och jag håller ditt hjärta
som ett smultron
i min hand

varsamt

Sen springer du
och gruset flyger omkring
så fort och så långt

Brända tankar
ramlar som höstlöv

Och hoppet

Vart tappade du strået
lilla barn

Brutna frågor

för vem ställer dem i
skenet av
sin egen återblick

där munnen aldrig talade är
minnet försent

Du håller smultron i dina
händer

målarfärgsbarn



utan duk.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-23 20:40



Bookmark and Share


  Sturesdotter
*applåd*!!! här behövs inga ord...
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP