Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas livet.

Fångar vind i dimmor
dansar dem

Låt granar
bli vackra
i
poesi

vi är ju dem och
om julen är de vi

Samlar kroppen
som en mossa
utefter din stam

fångar barkdoft
i händer utsträckta

visdom i munnen
och stillar

andas livet




Fri vers av Yrre VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-23 23:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vi är ett...mycket fint skriven
2009-05-25

  Gisela Nordell
barkdoften
känns i händerna
naturlyrik mmm
fint hållen
komposition
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP