Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglars strand 2

Det finns ej sand

På änglars strand

Det finns ej vågor

Eld som lågor


Ingen vind som storm förenar

Inga snäckor eller stenar


Inga månskensdopp i smyg

Ingen nakenhet så blyg


Det finns ej sand

På änglars strand

Det finns ej vågor

Djuphetsgåvor


Det finns ej vatten

som

är

salt


Men där finns ändå precis

allt






Fri vers av Jazz-75
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-25 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75