Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sakna någon som inte förstår hur viktig han är


pappatomt

 

Det känns som om det är alldeles tomt härinne

sa hon och la sin lilla hand mot sitt bröst

Där det förut var fullt utav pappa




Fri vers av Fialotten
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-09-23 14:40



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Du har liksom sprättat undan alla onödiga brädor i staketet och sparat de allra viktigaste .... orden.
Suck igen ... du kan du ... suck va bra
2005-09-23

  Rachel Roth
betagande, kärnfullt och ömt.
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten