Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

catfight


vi hatade varandra

bestämde tid och plats
galet var det
ont gjorde det

två tjejer

två hela hjärtan från början
som sprack
vilseledda av samma
det skiljde dom åt

en idiotisk lösning
men skön som fan

vi slog varandra
sparkades och skrek

tillslut

utmattade
fulla
blodiga

upppumpade av adrenalin
låg vi där tillsammans

tände en cigg och sa förlåt





Fri vers av jennystyle
Läst 607 gånger
Publicerad 2005-09-23 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennystyle