Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parerar med vänster hand men den är så fumlig.

Ta mina armar och
lägg dem på min kropp

Vilsamt tillsammans

Stryk tröst omkring min
själ från mitt hjärta

leende från min mun

Lär mig att läka mig själv

För

När

Ensamheten äter mig
vill jag le
och när Det Onda sänker mig
vill jag stiga

Och när jag åter tar andetag
vill jag möta dig

Jämlikt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 20:29



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Andlös betraktar jag dessa rader...o skulle önska att du får rätt bemötande på dina ord...
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP