Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ingen

Ingen ingen som jag möter

Bär dina ord och dina skratt

Ingen ingen som jag möter

Gör mitt sorgsna hjärta glatt

Ingen ingen som mig möter

Har ditt sätt att älska mig

Ingen ingen kan väl nånsin

Bli ditt nya gamla dig

Ingen ingen som hit vandrar

Går med dina fötters steg

Ingen ingen för mig bugar

Som jag för dig så neg




Fri vers av Jazz-75
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-09 23:15



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra

kom att tänka på John Holms låt "Ingen Ingen" när jag läste denna.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75