Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och daggdroppar faller

Med glädje i din bägare
Överfull av morgon

Mättad av nätters svärta
Och långa vandrande steg

Dagslöjande sorg
Samlade i mina händer




Fri vers av Yrre VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-28 19:14



Bookmark and Share


  Rosen VIP
en morgondroppes sötma känns på min tunga...
2009-05-28

  Sturesdotter
Kupade händer...
tänk så väl ditt presentationsfoto stämmer in på denna mjuka text...
2009-05-28

  Mr Lindemann VIP
Finkänsliga och smäktnde ord som när längtan om en annan dag som inte bär mörkrets lov

Älska in en dag och du skall få svärtan att försvinna från det som är en dag
2009-05-28

  Suzy med punkterna
Sköra ord.......mycket fint!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP