Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somt skymtar i vattenspegeln men syns inte än.

Och ryms där
i alla dina ord
sanningen emot dig själv

Och ser du bakom alla dina själv
orden som bär ditt jag.

Jag önskar se dig,

en dag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-28 20:03



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Den där insikten som man strävar efter; ibland inom sig själv också; bra naken text!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP