Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon sa att jag vart en bra mamma


Om jag varit det så skulle vi väl aldrig hamnat här?

Vi satt där i bilen och åkte den långa vägen hem och pratade om han och allt och hon sa att de tyckte jag va en klok mamma och vad bra jag var och i halsen brände det Onda och jag tystnade då och då för att svälja bort allt som nästan svämmade över. Vi talade om planerna och framtiden och skolan och om vägen som är kort men så himla lång. Hon sa att det märktes hur mycket vi tyckte om varandra och att hon förstod hur rädd jag var och hon frågade om jag trodde på dig. Trodde på att den här gången ska det gå. Jag berättade om boken och om henne och jag svarade att jag tror inte längre. Jag bara hoppas. När bilen stannade och jag klev av så darrade jag i hela kroppen och andetagen var tunga och kalla och jag fortsatte skaka som en frusen liten fågelunge hela natten igenom för jag vågar inte tro. Jag kan bara hoppas Det gör ont.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-29 06:33



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Saknar ord , men känner dina!!
2009-05-29

  Sturesdotter
Knytnävsslag av tårar i min mage.
2009-05-29

  Jorska
Oj! Vilken text! Den lämnar ett skönt spår av resta hår på armarna efter sig. En välbekant känsla som förmedlas både öppet, sinnligt och enkelt. Tack!
2009-05-29

  Carola Bouvin
Igenkännande text, att inte våga tro utan endast förlita sig till hoppet och bara hoppas på det absolut allra bästa, rörande.
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP