Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grus av vackra stenar.

Du sa att man borde
rengöra sin
själ från gammal lump
När du skyndsamt hastade iväg
emellan högarna av flaskor
och skräp

Och jag

hann aldrig svara utan
vävde in tanken
på din stig att
själen kan vara bra
vacker ändå

även om man är trasig utanpå.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-29 19:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
många ord sägs; inteord,
ordtomflaskor;
nu kan tomflaskor vara vackra så är det; innehållet...
själen är vacker
alltid vacker
ibland är lumpen där - oftast är lumpen där - för att visa vägar
du målar skönhet
de sanna svaren finner alltid vägar

Tack till värmen i dina ord;

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2009-05-29

  Mr Lindemann VIP
Så gosig varm som en mild sommarbris i juni
låter mig blåsas in i denna dikten
och tappar syre inför innehållet
när en orkan för vad den vill ha sagt
2009-05-29

  Sturesdotter
Utanpå-skalet...ja, det har vi många...o själarna skymtar fram om man bara bemödar sig...
2009-05-29

  walborg
Håller med Dig. mvh
2009-05-29

    soffran
fin
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP