Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte av godo Likneser är efterlämnande spår av något som bara är ett slag i luften.


Sammanfattningsvis inte sant, men bildlikt.

Spelar det nån roll för dig
att jag tar mina
alvedon med öl i stället
och att linnet
är
randigt av vin och disken ligger i drösar
och slasken svämmar över av sörjan från billig
hemkörd pizza.

Tänker du någonsin på när du
stövlar in i mitt inre att du lämnar
kladdkakan
att stelna på borden och att
hunden skiter inne utan

att du ens vart i närheten
av mitt fallna jag.

Vet du hur lakanet snott sig kring svettiga
ben och fläckarna inte alltid är
dagsgamla och bryr du dig en
sekund om

minnet.

När du pratat och
dörren är stängd och fickpengen
är överlämnad och du

du kört hela vägen ner

Att trasorna du lämnat efter i drivor
inte alltid

går att väva nya mattor
av.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-29 19:52



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Stark!
Du får fram mycket i den unkna doften i raderna; unkna på ett mycket målande sätt. BRA!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP