Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väns hand.



Räds vi

vandrar vi
fel

eller

håller vi

en väns hand

den
dagen

färden

vänder.


När

jag

kom

ur kurs

Vände du.


Du har inte ringt än.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 22:09



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Sådan väntar tär...
2009-05-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
En vän skall stå
en bi när man faller
annars två faller
för sånt finns inget
alls galler och ingen
väg tillbaka!
Rätt skrivet!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP