Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla väntar dag.


Hör du duvorna

sena kvällen

långt ska vi gå

du och jag

och dimmorna väter

tårarna vi aldrig
visar
och händerna

så vilsna finner

ska vi vila

i älskog.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-30 22:14



Bookmark and Share


  Sturesdotter
En vandring som bär långt i kärlekens tecken!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP