Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två och en halv månad mitt barn, fem överdoser...rädslan äter mig tills jag står kvar som ett tomt skal...




Det ljudlösa skriket

Svart, tungt mörker omsluter mig

Bottenlöst

och

tunga steg.

Drunknar

sakta...

Förvittrar till intet

skriker ljudlöst

med osynliga tårar

-SE MIG!!

*Min smärta*

*min gråt*

*min sorg...*

Sakta försvinner

min styrka

bryter mig ned

Lämnar mig kall

och tom

omsluten i mörker

tungt

och tynger mig mer...




Fri vers av zinna
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-03 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna