Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösttur

Mullrar på över blåsslätten
Söderöver luktar det nygödslat
Räckmacka i Träslövsläge
Rökdoftande snabbstopp i Åsa

Roadking och Shadow 1100
Närhet, vänskap och njutning
Mötandets vänskapsvinkar
Passerar en marksyning

Tjurrusar om två i 150 blås
Sedan tillbaka i plus tio
Glider makligt med dig därbak
Snart är säsongen över

Men det finns en framtid




Fri vers av Cinemiracle
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-09-24 23:44



Bookmark and Share


  Rublev
Tolkar ”Hösttur” som en dokumentär roadmovie med din älskade på bönpallen... Mycket är antytt, en del för insiders... Men delvisa utanförkänslan gör inget alls. Härligt mustigt doftande bildspråk.

Underbara slutord:

”Snart är säsongen över
Men det finns en framtid”
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle