Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Version 2.4



Pendellängtan

Tick tack

Som ett gammalt lodur
pendlar fram och åter
Söker vardagsvanligheten

Älskar dig som försvann
Sliter så med saknad
över aldrig mer

Annorvackert det nya
Fast inte du och jag
Längtan mot ny helhet

Tick tack




Fri vers av Cinemiracle
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-09-26 00:00



Bookmark and Share


  Rublev
Goa koncentrerade förändringsrader.
Smakar gott i gom och hjärta...

Mmmm:
”Pendellängtan”
”Söker vardagsvanligheten”
”Annorvackert”
”Sliter så med längtan
över aldrig mer”

Funderar över sista raderna?
...längtan över mer
...saknad över aldrig mer

Tack tack ;)
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle