Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopp har åter tänts i dina ögon, livet spirar i sitt mjuka frö...


Tidlösheten och hopp

Famna tidlösheten

med din längtan som glömts bort

motståndslöst du vandrat

som vind i dimmor i din kropp

 

Svarta fjärilar dansar i din skugga

minnen av smärta

och utan att dömma

förstår du med ditt tålamod.

 

Full i vemod i ditt brända hjärta

vid horisontens kant

står du så svag och skör

med dina ensamheta tankar

 

Luftens melodi

och doften av din vackra själ

Bakom glasmurens skyddande väggar

vinglar du på hoppets vingar

glödande i livets färg...




Fri vers av zinna
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna