Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vilsenhet vaknar jag


Vem är det som ropar
pockande påträngande
djupt inom


det är jag, det är jag
... känner du inte igen
mig, jag är du, barnet




Fri vers av Vildand VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-10 20:49



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Denna gillade jag mycket! Innerligt skriven. Kort och koncis... Bra!
/S
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real