Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kontaktannons...


Modiga män

 

 

Så var finns ni någonstans,

ni modiga män,

som inte räds min styrka?

Som är trygga i er manlighet 

och har självdistans nog

att med humor och kärlek

möta mig

utan skyddsnät? 

 




Fri vers av Ilona _L
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-13 20:28



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en väl funnen men något våghalsig bild, det heter väl vågad ? så ute på havet, en bild som stämmer in på den välriktade efterlysningen
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L