Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borrar upp hålet

Jag borrar upp hålet
tar ett djupt andetag
kör snöret upp och ner
fram och tillbaka
sakta och ibland fort
det är så underbart skönt
och man känner att man lever
sedan börjar det rycka i spöt
jag drar sakta ut den ur hålet
den är ganska stor och grov
det är en fin och vacker
-abborre-




Fri vers av Andersx
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-09-27 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andersx