Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

 

 

 

 

 

Jag blev förälskad i

dina höga tankar,

din kompromisslösa moral

ditt tillitsfulla sätt.

 

Oj, vad jag bedrog mig!




Fri vers av Ilona _L
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-22 23:01



Bookmark and Share


  Thurizas
Jag instämmer i dina ord och lägger till ett Amen för effektens skull!
2009-06-23

  glittervakuum
så kan det gå
känner igen mig
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L