Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn.

Faller mjukt sommarregn
som lyckodroppar i mitt hår
vandrar nyklippt gräsmatteäng
och själen fylls av år

Blundar fångar livsenergi
fångar smak mot läppar
fylls av ljuvlig eufori
där lugnet mig träffar

Blundar andas smeker
det sköna i att andas
nöjsamt leende leker
och nya dagar randas.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-23 21:14



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Du är en av ca 20 bl.a. en kortis av moi som skrivit med den titeln
min var från en skrivtorka (hepp!) för ett antal år sedan

ny skogsdikt
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=932907

ha en lugn sommar
jag fortsätter spana efter naturlyriker här
ja ewert ljusberg är ju inte här så...får spana efter andra...
;)

jag ska ge dig ett tredje rim för antar det var så du kom på den med sommarregnrimmet som var bra

sommarregn - gräsmatteäng- blommar sen - vitt som maräng

heh kan inte sluta
vart ett fjärde

gillar självskapta ord som det i mitten där

Be well,
LPatrikWJ

2009-06-24

  Sturesdotter
vilsam som en sommarvind!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP