Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott så.

 

Och hon andas
lugna tag utan att följa
någons takt
inte ens sin egen.

Hon har inga
måsten, ingen agenda
flyter med trädens gung
följer fåglars skuggor.

Saknar inget
barbent med nyklippta naglar
surrar runt om
ljuder inuti.

Och hon ler
njuter av vind
utslagna blommor
sommarfrihet.




Fri vers av Erika H
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-27 11:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välmående borde k-märkas!
2009-06-30

  Lars P K
visst är det gott nog
sommarkänslan, vackert inramad av dina ord

en bild att ta med

tack!
2009-06-27

  Per Teofilusson
räcker långt länge det där. Formen klangar om innehåll i ett slags synkopiserande kompisskap.
2009-06-27

  Lili Samuelsson VIP
gott så, det räcker långt, som att bara vara där i
tycker om tonen och bilden du förmedlar
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Erika H