Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-89






minns du, skoltoaletten
sits, med bara ett fäste

halkandes kärlek i nionde ring

minns du saltsår och cigaretter
stulna ibland, lånade gånger
lånade dagar, minns du



minns du, klänning i rött
mina skeva ben,
kring din taniga midja


önskar jag höll lite tajtare, fastare
minns du

fest i föräldratomt hus
grusvägar och mopeder och jenka
, jenka när munnen smakade vin


någons
tunga, någons


minns du
















Fri vers av lyckeli
Läst 330 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-06-27 12:35



Bookmark and Share


  Sturesdotter
jag minns ..fast det var lite tidigare än 89...

bra minnen...om än lite unkna med Jenka o vin! :O)
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli