Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdighet till salu

Det går lätt att sälja värdighet
för den som inte visste att hon ägde den

Det går lätt att sälja ut sanning
för den som aldrig mött dess skärpa

Som en censurerad bok
förintad på tidens tankebål

sörjd och saknad av ingen
- utom ägaren till upphovsrätten








Fri vers av ÅsaLena
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena