Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaffa en realistisk diagnos

 

 

Den nya dagen,

väntar,

på sitt offer,

på att anfalla

 

medan nyckelbenen

dansar tango

och sjuka, kreativa

själar

älskar underjorden

älskar i underjorden

 

undermedvetet

 

desperata biblar

fångar krigare

i olika mentala

tillstånd

 

alkemisterna

försöker omvandla

hat till kärlek

och kärlek till hat

som vatten till eld

 

antiseptisk hysteri

i fundamental

evighet

 

sluta rulla med ögonen

frigör Dig själv

 

skaffa en realistisk diagnos

 

 

 

 

 

det var allt,

kranen droppar.




Fri vers av Miss Mod
Läst 427 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-07-01 23:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ SUPERBT!!!!!
2009-07-07

    Bodil Sandberg
Jag älskar den här dikten..tonen helt underbar..och slutet :rulla med ögonen..ja hahaa..superbt!!
2009-07-03

  blaite
Underbar..realistisk diagnos..vore ju nice
2009-07-03

  frantic
just det!
en realistisk diagnos..

vad är det för värld
vi lever i.. inte precis
en drömvärld, int..

slutet är helt fantastiskt..
back to reality
2009-07-03

  Staffan Welroos VIP
hehe, jäkligt skön text. svart humor... bravo!
2009-07-02

  Roula O
en mycket fin text...
2009-07-02

  Suzy med punkterna
Du har ett mycket speciellt sätt att skriva som tilltalar och låter mig fundera.
2009-07-02

  Njord
Bra!
2009-07-02

  © anakreon VIP
Berömlig!
Carl-Erik
2009-07-02

  Mygg
...... " kranen droppar "
Vilken oväntad avslutning!
Du är fantastisk!!!!!
2009-07-02

  issac.a.m
En vacker text....
2009-07-02

    Al Lanzon
"sluta rulla med ögonen

frigör Dig själv"

Dagens bästa råd!
Skitbra text!!
2009-07-01

  Nils Teodor VIP
Mycket bra!
2009-07-01

  Sturesdotter
systrar kan skriva bra..
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod