Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling, hur du är




hur du är
innanför

under slan av björk
nedan slöjmoln
bortom betong


vilandes
min blygsamma byst
*
*





hur du är förmiddagshetta
rörelse

över granit



*
hur du ändrar färg
iris källa
hur du läcker

värme


när jag talar kärlek
*
*


hur du är
innanför

när min hud blankas
då du fångar upp


dropparna
som kommer för dig

egg


mot skinn
ristar mitt namn
framför ditt efternamn

barnsligt, tanklöst
naivt, jag vet
men jag kunde inte


mindre bry mig

*
*
*



hur dina fingrars toppar
säger mig


att vila
hur du blir skåra i berget
att forma sekund




*
älskling
hur du är

















Fri vers av lyckeli
Läst 554 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-07-03 07:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avancerad-men full av inspiration i all sin märklighet!
2009-07-12

  Alstermark
Känslosamt vackert. Språksäkert. Talande. Och snyggt för ögat.
2009-07-04

  elden
Oj, gillar verkligen verkligen. Mycket ärliga känslor
2009-07-04

  Miss Mod
Du formar orden speciella.
2009-07-04

  micke marin
Jo, det bara är så..
Bra fångat sörru.. me like..
2009-07-04

    Madeleine Ågren (Maduska)
Sinnlig och vacker, du kan konsten att beskriva känslor inte bara i själen utan även i kroppen. Det gillar jag!
2009-07-04

  blaite
Mmmmmh så bra....
2009-07-03

  blaite
Grymt fin.....Rickard
2009-07-03

  Maria Zena Viklund
tycker mycket om denna, hur du är! vackert rakt igenom!
2009-07-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du kan ju
kärlekens vara
prägla så man
faller, som en
kägla bara, Du
fina underbara!
2009-07-03

  Lars Hedlin
Härlig morgon läsning!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli