Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efteråt...




Krafsrik

Melodi: "Zum, zum, zum, lilla sommarbi"


Kom! locka' varuhus, IKEA, Axelsson
kom! köp med mängdrabatt en härligt skön bon-bon..
Pengslak jag vandrat runt i längtan efter strunt
fastnat i kön för allting grunt...

När mitt dödsbo ska redas ut
får utredarna nog akut
hjärtstopp, hjärnstorm och annat slut
än jag fick
för jag dog med en hick...
Böcker skickas nog till auktion
fast jag upphävt en annan ton...
testamente i datorn finns
men det vet bara detta kvinns

Som en fluga vill jag sitta där
och betrakta alltför stort besvär
dammet yr
när jakt går överstyr
här finns ej guld, bara huld diktarid...

Papper, kläder, tidningsdrivor
plus en massa ord på pränt - ett upp i minne...
sinnesgalna filmer finns och så en massa skivor
ty så fixade jag sinnesfrid - cha cha cha!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-04 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP