Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resan

Du kan komma nu
jag är färdig
går här och väntar
men
du tar nog god tid på dej

har avslutat
förklarat
meddelat att vi ses
men jag tar en tidigare buss

spänning blandas med förväntan
ängslan
lätt packning
resfeber
oviss väntan




Övriga genrer av jardan
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-05 21:43



Bookmark and Share


    Bim
.....har du sett att linden blommar,-inte kan du åka nu......
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan