Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

letar efter ett nu



letar efter ett nu
vänder mej om för att se om jag gått förbi
om jag missat det

ser ett förr
ett jag
ett du
ett vi

vänder huvudet åt andra hållet

ser ett sen
ett jag
ett du

var är nu?
vad är nu?

ett jag
ett du
ett vi?




Fri vers av Sara Heiling
Läst 219 gånger
Publicerad 2009-07-06 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling