Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svensksommarsuger



saknar sol
saknar värme

vill inte städa
tycker inte alls det är mysigt med tända ljus

vill inte äta varm soppa
vill inte ha varm tröja

vill inte vara kall

vill ha bikini
sova solstol

bli brun
fräknig

dricka isande öl
Leva!




Fri vers av Sara Heiling
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-06 13:27



Bookmark and Share


  Svartsilver
jag håller med!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling