Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arv








bäddar dig
i ljungfamn


läppjar dig, drunknar



smulor av kärlek
strör jag




över din, bort din tvekan
hagtorn smakar du


kanske inbillan
men för idag
gör det ingenting


dröm mig bort
andas solfärgad hud
räknar kotor


på din rygg



fyra
dagar av kärlek
har passerat


*
*
*



fyra liv
finns kvar












Fri vers av lyckeli
Läst 503 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-07-09 08:02



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Allt redan kommenterat. Snygg text.
2009-07-17

    ej medlem längre
Suveränt detta stycke text!
2009-07-12

  limerick
Livsbejakande poesi med smilgropar. Vilken bredd. Vad Du kan lyckeli!
2009-07-09

  Elaine.S VIP
Sånt här är "måbrakänslor"

Stillsamt , känslosamt och nära!!
2009-07-09

  Lili Samuelsson VIP
wow, helt lysande
en avslappnad ton och mitt där i ligger natur och kärlek, som att färdas i sammet är din poesi
2009-07-09

  Ulf Lagerholm
jag brukar alltid accentuera vackra texter, ditt "arv" tillhör den kategorin, den verkar upplevd, som om den korta samvaron med herr Haktorn ändå gav något, om så blott en dröm
2009-07-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
En kärlek
som håller om
famnar hamnar
i rus av dagen full
av hand som förs och
rörs för kärleks skull
jag känner hur gott
just Du höll...
2009-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Härlig naturromantik där, Lyckeblomman!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli