Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet stökar - i mitt hjärta


hjärtat

har du tagit ut ditt hjärta någon gång?
lagt det bredvid och bara tittat

har du sett
smärtan
gråten
glädjen
rädslan

har du tagit ut ditt hjärta någon gång?
lagt det bredvid mitt och bara tittat

ser du kärleken




Fri vers av Sara Heiling
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-10 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling