Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här och nu, alldeles nu är livet busigt härligt


busig

busigt rusig inombords
busigt barnslig

busigt närvarande
busigt nu

busigt bus
jag, och du!




Fri vers av Sara Heiling
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 16:40



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
blir busigt glad :)
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling