Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varma virvlande tankar en tidig morgon i italien


virveltanke

ensam med tanken en stund
ser den virvla
virvla iväg
bortom kontroll

tycker om dess vägar
följer den nyfiket med blicken

virvlande tankar räds inte
virvlande tankar
virvlar




Fri vers av Sara Heiling
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling