Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en kär och nära vän


surra min vän

ett surr och hjärtat spritter
är det du?
är det du som surrar?

tar fram mobilen, blundar, hoppas

låter hjärtat skratta högt
det är du!

Det är du som bara vill påminna om att du finns
- som om du behövde




Fri vers av Sara Heiling
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-13 14:54



Bookmark and Share


  Sara Heiling
Så kan det vara... Jag behöver i alla fall surret, så ;-)
2009-07-16

    ej medlem längre
som om de behövde ja... jo, man behöver ibland...:-)
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling