Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
has anyone ever written anything for you in all your darkest hours have you ever heard me sing


det finns ord som bränner kvar.




jag har lämnat dig igen
och du talar om avgrunden

mina rörelser
blev till svek
när mina nätter inte höll
och jag sprang mot en annan morgon
kanske är det rädslan
för allt det som var
kanske är det din händer
som fortfarande sårar


jag har lämnat dig igen
men det finns ord som bränner kvar
ristas i hud
faller innanför
och blir till vår luft

så svår att andas


















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-13 22:10



Bookmark and Share


  Prometeus
Ditt språk påminner mig faktiskt, ofta när jag läser dig, omm mitt eget. Det finns en sprödhet. En upphöjd verklighet. Ett skirt dis.
2009-07-20

  peter markurth
detta var mkt tilltalande känsla
2009-07-17

  lyckeli
så självklart faller dina
ord

som en tung dom för någon
att ta emot.
gillar.
2009-07-13

  Just Emotions
mmm vill bara läsa mer.. mer..
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP