Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
letar efter den annars höga arbetsmoralen kanske hamnade den i en sopsäck vid sommarstädningen...


arbetsmoralens frånvaro

var har du tagit vägen?
lust och glädje
uppfinnare
problemlöserska

var har du tagit vägen?
du med orden som faller lätt
rätt ner på pappret

var har du tagit vägen?
arbetsmoral
resultatsträvan

var har du tagit vägen?
leta dej tillbaka snabbt!
semestern har inte börjat än





Fri vers av Sara Heiling
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-16 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling