Matteus 16:36 och Jesaja 53:6" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matteus 16:36 och Jesaja 53:6



Frälsning

 

Låt denna bägare gå förbi mig...

sa du, när du stor inför ditt val

Låt mig slippa lidandet

- om det är möjligt -

 

Om det är möjligt...

Du kunde ha rest dig upp

Kunde ha tagit saken i egna händer

- vänt honom ryggen -

 

Om det är möjligt...

Du kunde ha blundat för nöden

Kunde ha stängt dina öron för ropen

- förnekat sanningen -

 

Du kunde, precis som vi

i strävan efter lycka

ha valt din egen väg

- egensinnigheten -

 

Du kunde

Det var möjligt

Valet var ditt

 

Men stor är den

som låter den störste regera

 

Medan vi gick vilse som får

förblindade av vårt eget

bad du: "Inte som jag vill"

och valde hans väg

 

...och DET blev vår räddning...




Fri vers av ÅsaLena
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 11:16



Bookmark and Share


    eva m h
Det är STOr kärlek
2009-07-18

  Jonas S. Lundström
Ta bort självömkan och du tar bort lidandet.
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena